Compres

Fira d’Artesania a la platja Racó de l’Albir

Cada estiu la Fira d’Artesania torna al Passeig de les Estreles, a la riba de la Platja del Racó de l’Albir ( Zona del Ancla),  ideal per a trobar-se amb productes artesanals i garantir  la promoció d’oficis si la visites allí trobaràs productes artesanals exposats. Llocs de ceràmica, pintura, decoració o bijuteria, a escassos metres de la primera línia de la platja, amb horari de tard nit  i que romandrà oberta animant els capvespres estivals fins al 15 de setembre.

La Fira d’Artesania conjuga la tradició amb la modernitat, i és un punt de parada obligat en el camí dels qui passegen per la platja Racó de l’Albir en les vesprades – nits d’estiu.

Compres

La zona comercial s’articula principalment en l’avinguda de l’Albir i en l’avinguda País Valencià, en el centre urbà de l’Alfàs del Pi.

El xicotet comerç destaca per la qualitat dels seus productes i pel tracte pròxim, atent i professional que ofereixen als seus clients.

Durant l’estiu, molts establiments de l’Albir estan oberts tota la setmana, inclosos els diumenges, i allarguen els seus horaris perquè els visitants facen les seues compres tranquil·lament en caure el sol i sense necessitat de renunciar als moments d’oci i platja.

No és fàcil resistir-se a la temptació de comprar i emportar-se de retorn en la maleta articles o peces adquirides durant les vacances. I com no podia ser menys a l’Alfàs del Pi s’organitzen, cada setmana, dos mercats ambulants on podem trobar roba, sabates, complements, fruita, verdura, salaons i una àmplia selecció de productes típics de la nostra terra.

En el nucli urbà de l’Alfàs del Pi, el mercat ambulant se celebra tots els divendres en l’avinguda Constitució i compta amb aproximadament 190 llocs dedicats fonamentalment a roba, complements i alimentació.

En l’Albir el mercat ambulant s’organitza els diumenges al carrer Isaac Albéniz, amb 163 llocs que ofereixen una infinitat de curiositats. L’entorn d’aquest mercat ambulant compta amb altres atractius per a gaudir del diumenge: cafeteries, bars i restaurants amb terrasses a l’aire lliure, museus o passejos prop de la mar o en plena naturalesa, que fan encara més interessant i entretinguda la visita.