ESPORTS

L’Alfàs del Pi és el lloc ideal per als amants de l’esport, ja siguen d’elit, amateur o aficionats. Molts esportistes i atletes d’elit ja acudeixen, sobretot durant l’hivern, a entrenar-se en les magnífiques instal·lacions del poliesportiu.
La seua excel·lent pista d’atletisme amb el mateix paviment utilitzat en diversos estadis olímpics com els de Barcelona o Londres.
El pavelló Pau Gasol, dotat amb totes les dependències necessàries per a albergar competicions de primer nivell de qualsevol disciplina esportiva, futbol sala, bàsquet, handbol, voleibol, tennis de taula, gimnàstica rítmica i tot tipus d’arts marcials.
La pista multiesport coberta, diversos camps de futbol amb gespa natural i artificial, pistes de tennis i frontenis, gimnàs i piscina a l’aire lliure.
En l’Albir a més hi ha diversos camps de futbol, un camp de pràctiques de golf i en projecte, un futur pavelló cobert amb aforament per a 1.300 persones.
De tots els esdeveniments esportius celebrats a l’Alfàs del Pi, destaquen les 10 Milles més boniques de la Costa Blanca. Una carrera popular celebrada des de 2008, l’últim diumenge d’octubre o el primer diumenge de novembre que compta amb una gran afluència de participants. El recorregut de 10 milles(17 km) comença en l’estadi d’atletisme del Poliesportiu Municipal de l’Alfàs del Pi, passa després per l’Albir, entrant al Parc Natural de la Serra Gelada fins a arribar al far. Després torna a l’estadi del poliesportiu, on està la meta. Aquesta carrera, amb les seues característiques tan especials, es consolida en el calendari dels corredors tant d’elit com amateurs cada any.

Centres esportius

Poliesportiu Municipal

Avda dels Esports s/n
03580 – L’Alfàs del Pi
Telf. oficinas 965 889 515
Email: codeportes@lalfas.es

Pavelló cobert Pau Gasol

C/ Elx nº3
03580 – L’Alfàs del Pi
Telf. oficinas 965 889 601
Email: codeportes@lalfas.es

Campos de fútbol de l’Albir

C/ San Javier s/n
03581 – L’Albir
Telf. oficinas 965 889 601
Email: codeportes@lalfas.es

Camp de golf de l’Albir

C/ Bulevard de los Músicos
03581 – L’Albir
Telf. oficinas 965 889 601
Email: codeportes@lalfas.es